Irma Rantonen

Ammatillinen vahvuuteni on projektien suunnittelu, toteutus ja raportointi. Viimeisimmät projektini ovat liittyneet rakennetun kulttuuriympäristön hoitoon ja kulttuurikasvatukseen. Olen ollut projektipäällikkönä Ekokumppanit Oy:ssä synnyttämässä Rakennuskulttuurikeskus Piirua lokakuusta 2011 elokuulle 2014. Toivon, että Piirun toiminta kasvaa ja kehittyy ja aioin olla siinä toimintapiirissä mukana monin tavoin.

Olen ollut mukana perustamassa Pirkanmaan rakennuskulttuuriyhdistys ry:tä ja nyt toimin yhdistyksen sihteerinä. Yhdistys vastaa entisen Uittoyhdistyksen talon kunnostamisesta. Talo on Rakennuskulttuurikeskus Piirun tukikohta.

Olen myös Kulttuuriosuuskunta Aktivaattorin jäsen. Tarjoan osuuskunnan kautta koulutus- ja muiden tilaisuuksien sekä erilaisten projektien suunnittelu- ja toteutuspalveluita. Kulttuuriosuuskunta Aktivaattorin toiminnassa hyödynnän luovan ongelmanratkaisun prosessimallia, jota olen kehittänyt vuosien varrella.

Yritystiedot

Nimi:
Kulttuuriosuuskunta Aktivaattori
Osoite:
PL 49, 33101 TAMPERE
Puhelinnumero:
0505622552
Kotisivu:

Paikkakunta, josta ensisijaisesti tarjoat työtä

Tampere

Koulutus

Kasvatustieteen maisteri, Yhteiskuntatieteen maisteri (aluesuunnittelu), arkkitehtuurin perusopintoja 16 ov (24op)

Osaamisalueet

+++Kurssit

Referenssit

Olen ollut projektipäällikkönä Ekokumppanit Oy:ssä synnyttämässä Rakennuskulttuurikeskus Piirua lokakuusta 2011 elokuulle 2014.

Kuvaaja: Uittoyhdistyksen talo ulkovuorikorjauksen jälkeen
Kuvaaja: Uittoyhdistyksen talo vuonna 2011